Održan prvi Sportski festival Grozdić u Kutjevu /FOTO/

Autor: D.K.

Hvalevrijedna inicijativa Dječjeg vrtića Grozdić pala je na plodno tlo pa je organizacijom prvog Sportskog festivala DV na ŠRC Kutjevo prikazana i doživljena neopisiva količina radosti, veselja i dječjega smijeha. Bilo je tu i suza no one su bile rijetke i kratkotrajne.

V.D. ravnateljice vrtića Anita Sarajlić je sjajno koordinirala malim odredima Bubamara, Leptirića i ostalih slatkih životinjica, najbolji su dobili istaknute medalje i pehare, ali za svakoga sudionika se na kraju našla po jedna medalja oko vrata.

Kako god okrenuli veliki i jedini pobjednik ovoga prvog festivala je definitivno Grozdić!

Nikako se ne smije zaboraviti i pohvaliti velika pomoć Nogometnog kluba Kutjevo koji je osim lokacije održavanja pripomogao i organizacijski pa su mladi nogometaši Zelenih pod vodstvom voditelja škole nogometa Antonija Ređe bili u ulozi asistenata, sudaca i tješitelja sudionika ovog sportskog spektakla.

Predškolci su se natjecali u 5 disciplina:–štafeta 100 metara–  trčanje 50 metara–  skok u dalj–  bacanje loptice u dalj–  mali nogomet. Djeca mlađeg uzrasta od 3 do 5 godina su se natjecala u drugačijim disciplinama– skakanje u vreći– štafeta te nošenja loptice u žlici.

Uz pridržavanje epidemioloških mjera svoje najdraže mališane su budno pratili roditelji, bake i djedovi, program je prezentirao i vodio Mirko Cenbauer, a svečano je festival otvorio te nagrade podijelio gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir.

Nekoliko sati rovovske borbe pratilo je prekrasno vrijeme nakon kišnog i prijetećeg poslijepodneva pa je i sunce uživalo u prezentaciji budućih sportskih zvijezda, a na kraju je proglašenje najboljih popratila i duga na nebu.

Doista je vrijedilo biti na ŠRC Kutjevo i uživati u radosti i energiji koju su podarili najmlađi sugrađani. Bravo za Grozdić i sve male Grozdiće!

Izvor: kutjevacki.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88