Održan malonogometni turnir limača “NK Slavonija 2017.”

Autor: pozega.hr

POŽEGA – Nogometni klub „Slavonija” i Škola nogometa Grada Požege bili su organizatori cjelodnevnog malonogometnog turnira koji se održao u sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“. Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a uz domaće igrače ŠNK-a „Slavonija” Požega u goste su došli klubovi iz Osijeka, Vinkovaca, Koprivnice, Virovitice, Slavonskog Broda, Donjeg Miholjca i drugi. Svoje sudjelovanje potvrdili su između ostalih i prvoligaši HNK Cibalia Vinkovci.

Malonogometni turnir limača bio je namijenjen igračima 2006. godišta i mlađima, a organiziran je treću godinu za redom.

– Nadam se da ćemo i ove godine biti dobri domaćini i da ćete uživati u Požegi kao što ćemo mi uživati gledajući vaše utakmice. Hvala vam što ste se odazvali našem pozivu, a na kraju ćemo čestitati na najboljoj, najsretnijoj i najspretnijoj ekipi – rekao je Krunoslav Prpić, predsjednik NK „Slavonije“.

Turnir je otvorio gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović.

– Od srca vam želim ugodan boravak u gradu Požegi, mladim igračima puno lijepog nogometa, dobre igre i golova. Pobjednicima unaprijed čestitam, a svima da i dalje vrijedno treniraju i postižu što bolje rezultate. Hvala na dolasku svim gostima od Slavonije do Podravine i vidimo se u Požegi iduće godine – poručio je gradonačelnik Neferović otvorivši natjecanje.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: