Odazvalo se više od 80 vozača na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u cross country-u /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Na imanju Zlatni Lug po drugi put vozi se utrka Cross Country te po prvi puta super enduro natjecanje

Ljubitelji adrenalina na dva kotača uživaju u pravoj poslastici na imanju Zlatni Lug. Na utrku Otvorenog prvenstva Hrvatske u cross country-u, u disciplini Cross Country odazvalo se više od 80 natjecatelja koji će pokazati svoja umijeća i spretnosti i nastojat doći do barem od jedne medalje i priznanja.

-Kao što vidite krenuo je probni krug. Staza je malo blatna ali nadam se da će biti dobro. Svi su željni utrka. Ovo je prva u ovoj sezoni. Druga će biti 24.rujna do kojeg vremena će biti još natjecanja u Rakovom potoku, Jastrebarskom i Ribniku. Sezona će biti zanimljiva i biti će sve to lijepo pratiti – rekao je Leo Pandžić dodajući kako će se na njihovom imanju staza koristiti stalne, a ne samo od natjecanja do natjecanja.

-Imamo sve više upita, posebice stranih gostiju koji bi ovdje došli. Zaokružili smo cijelu i sa smještajnim kapacitetima, bazenom te hranom i drugi sadržajima. Ovdje planiramo izgraditi još jedan objekt za pranje motora kako bi naši gosti mogli nakon vožnje oprati motor i uživati u našoj lijepoj Slavoniji – dodao je Leo.

Pobjednici utrke biti će poznati u kasnijim poslijepodnevnim satima.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek