Odaberi svoju školu – upiši obrtničko zanimanje, o tome saznaj nešto više: Dan otvorenih vrata Obrtničke škole Požega 3.svibnja 2019. godine

Autor: DK

Zapitamo li se ikada je li moguć svakodnevni život bez majstora. Netko će to protumačiti na ovakav ili onakav način. Koliko su roditelji spremni sugerirati djetetu da upiše neko od obrtničkih zanimanja. Treba li se obrtničko zanimanje upisivati tek onda kada se ne uspije upisati ono što je učenih htio i imao želju.

Prvenstveno roditelji učenika koji donose odluku što će im dijete upisati trebaju shvatiti koliko su obrtnička zanimanja važna. Osvrnimo se oko sebe i krenimo primjećivati zgrade, odjeću koju nosimo, stvari kojima se služimo, hranu koju jedemo. Upravo za to su zaslužni oni ljudi koji su to – naši obrtnici, majstori.

Svi oni roditelji i učenici koji žele nešto više saznati o obrtničkom zanimanju imaju idealnu priliku za to. Obrtnička škola Požega organizira Dan otvorenih vrata, u petak, 3.svibnja 2019. godine od 9 sati. Svi su dobro došli. Organizirane su različite radionice na kojima će se predstaviti kuhari, konobari, modni tehničari, krojači, stolari, zidari…. Upravo oni čija su zanimanja danas sve traženija, ali i dobro plaćena.

Foto: Ilustracija

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »
Postavke kolačića