Od petka do nedjelje održava se “Online vikend Art kina”, u sjećanje na preminulog Witolda Kona

Autor: Z. I.

U organizaciji udruge GFR film video, već peti vikend održava se “Online vikend Art kina”, u sjećanje na preminulog Witolda Kona, direktora festivala GRAND OFF, a sada svi zainteresirani mogu pogledati dva filma – “Nadzorna kamera” i “Mali Cyrano” od petka do nedjelje. Više o svemu otkrio nam je Željko Balog, predsjednik spomenute udruge.

– Program bih preporučio svim Požežanima jer riječ je o dva izuzetna filma. Prvi film, španjolski igrani film, je dobio na festivalu “Grand off” nagradu za najboju režiju, a iste te godine 2016. dobio je i nagradu za kratki film, Zlatna palma u Canesu. Drugi film Mali Cyrano je zgodna pričica od 25 minuta. Riječ je o igranom filmu koji je bio nominiran za najbolji scenarij na “Grand off-u” 2013. Oba filma možete pogledati cijeli petak subotu i nedjelju na našoj stranici www.crominute.hr. Točnije na hrvatskoj stranici na dnu se nalazi “GFR info” tu nađete Art kino i pogledate besplatno u bilo koje vrijeme, od petka do nedjelje, ova dva filma. To su vrhunski filmovi i to se ne propušta – naglasio je Balog. (LINK)

Željko Balog nam je otkrio da će se Art kino održati i u naredna dva ili tri vikenda, kada će biti postavljeni neki drugi filmovi. 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88