Od petka do nedjelje održava se “Online vikend Art kina”, u sjećanje na preminulog Witolda Kona

Autor: Z. I.
blank
blank
blank
blank
blank
blank

U organizaciji udruge GFR film video, već peti vikend održava se “Online vikend Art kina”, u sjećanje na preminulog Witolda Kona, direktora festivala GRAND OFF, a sada svi zainteresirani mogu pogledati dva filma – “Nadzorna kamera” i “Mali Cyrano” od petka do nedjelje. Više o svemu otkrio nam je Željko Balog, predsjednik spomenute udruge.

– Program bih preporučio svim Požežanima jer riječ je o dva izuzetna filma. Prvi film, španjolski igrani film, je dobio na festivalu “Grand off” nagradu za najboju režiju, a iste te godine 2016. dobio je i nagradu za kratki film, Zlatna palma u Canesu. Drugi film Mali Cyrano je zgodna pričica od 25 minuta. Riječ je o igranom filmu koji je bio nominiran za najbolji scenarij na “Grand off-u” 2013. Oba filma možete pogledati cijeli petak subotu i nedjelju na našoj stranici www.crominute.hr. Točnije na hrvatskoj stranici na dnu se nalazi “GFR info” tu nađete Art kino i pogledate besplatno u bilo koje vrijeme, od petka do nedjelje, ova dva filma. To su vrhunski filmovi i to se ne propušta – naglasio je Balog. (LINK)

Željko Balog nam je otkrio da će se Art kino održati i u naredna dva ili tri vikenda, kada će biti postavljeni neki drugi filmovi. 

Komentiraj:

blank
blank
blank
blank