Od opreme, rezervnih dijelova, strojeva i još mnogo toga sve za poljoprivrednike u novoj poslovnici tvrtke PSC Ferenčak u Kutjevu /FOTO/

Autor: PROMO

Svoja vrata u novoj poslovnoj jedinici u Kutjevu otvara tvrtka PSC Ferenčak d.o.o. koja se bavi servisom poljoprivrednih strojeva, prodajom, rezervnih dijelovima za poljoprivredne strojeve i traktore, folije, mreže, špage za baliranje i još mnogo toga. Jednom riječju za poljoprivrednike sve na jednom mjestu. Ozbiljnost rada tvrtke, između ostalog, jamči dugogodišnje iskustvo rada i odgovornost, a sve u cilju zadovoljstva svakog kupca – poljoprivrednika.

Tvrtka PSC Ferenčak d.o.o. je osnovana 1988. godine u prostorima vlastite obiteljske kuće u Križevcima . Ovih dana uz poslovne jedinice u Koprivnici, Osijeku, Bjelovaru, Virovitici, otvara se još jedna u Kutjevu na adresi Zagrebačka ulica 44a! 

PSC Ferenčak d.o.o. prvi je odabir za kupnju kada je riječ o strojevima i rezervnim dijelovima za obradu tla, sjetvu i žetvu. Tvrtka je kupcima već dobro poznata izvan Križevaca u svojim poslovnice – svim većim poljoprivrednim središtima u Hrvatskoj u kojima znaju odgovoriti na sve potrebe svakog kupca.

Dugogodišnje iskustvo u prodaji poljoprivrednih strojeva i rezervnih dijelova omogućilo im je da razviju širok asortiman poljoprivredne opreme i rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve koje većinom imaju na zalihi. U ponudi imaju poznate brendove poput DONDI, F-LINE, CERJAK, TEUFELBERGER, RKW, TRIOPLAST, IQ PARTS, AGROMEHANIKA, JUTA, TEEJET, WALTERSCHEID i još mnoge druge. Dođite u PSC Ferenčak d.o.o. poslovnicu u Kutjevu i uvjerite se u široku ponudu rezervnih dijelova i potrošnog materijala za poljoprivredu!

Više o poduzeću možete pogledati na službenoj web stranici: https://www.psc-ferencak.hr/

PSC Ferenčak d.o.o.

Adresa: Zagrebačka ulica 44a, 34340 Kutjevo

Kontakt broj: 034/550-902

E-mail: dario.mikic@psc-ferencak.hr

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: