Obnovljena benzinska crpka INA u Zagrebačkoj ulici-dobila praonicu vozila, ali ostala bez natkrivenog dijela

Autor: Jelenko Topić

Nekoliko mjeseci benzinska crpka Ina dd na zapadnom izlazu iz Požege bila je zatvorena za korištenje jer su trajali radovi na rekonstrukciji objekta, ponajviše onog dijela gdje su crpke sa gorivima.

Svi poslovi su okončani crpka je ponovo u punoj funkciji, a kroz te zahvate dobila je samoposlužnu praonicu vozila koja je ovom dijelu grada zaista neophodno potrebna jer se svi takvi objekti nalaze na istočnom i sjevernom dijelu Požege. Tako će novu praonicu uz crpku u Zagrebačkoj ulici zbog blizine moći koristiti vlasnici automobila u tom dijelu grada, ali i oni iz krajeva zapadno od Požege koju tim pravcem često prometuju.

No, vozače je iznenadilo da je kroz ovu obnovu objekta crpke nestao njen natkriveni dio. Tako ispada da je to jedina benzinska crpka u Požegi gdje se vozači samoposlužuju pod nebeskim svodom.

Radovi su završeni pa nije izgledno da će to biti uskoro postavljeno. Tako sada vozačima prilikom punjenja rezervoara svojih vozila preostaje da to obavljaju na otvorenom prostoru što znači po kiši ili snijegu kada padaju. Ili možda vlasnici još planiraju u nekoj drugoj fazi napraviti novi natkriveni dio!? Živi bili, pa vidjeli!

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88