Obiteljski izlet “Gojzerica”: Najmlađem sudioniku 15 mjeseci, najstarijem puuuuno više…..

Autor: D.K.

– Bilo je odlično! Nadam se da će biti još puno ovakvih obiteljskih izleta! Odaziv potvrđuje da su obitelji zainteresirane za planinarenje…… Izlet odličan, ekipa još bolja i veselimo se sljedećem izletu. Napunili baterije do daljnjeg – samo su neki od komentara sudionika prvog Obiteljskog izleta koji je u povodu Dana grada Požege organiziralo Hrvatsko planinarsko društvo Gojzerica, Požega.

Pred gradskom kućom se pojavila šarolika ekipa. Bilo je tu već iskusnih hodača, alpinista, markacista, planinarskih vodiča, a gotovo ravnopravne su bile mlade snage zbog kojih je izlet i organiziran.           

Djeca svih uzrasta, od kojih je najmlađem tek 15 mjeseci, s nestrpljenjem su čekali polazak na planinarenje Požeškom gorom. Nekima je ovo bio prvi izlet. Pridružio se i jedan kućni ljubimac, 12-godišnji Rex, umjetničkog imena Reki.                                       

Iako je tura bila vrlo jednostavna, gotovo ljetna 22 Celzijeva stupnja pobrinula su se da se svi dobro uznoje, poneki i umore, jer i to je draž planinarenja.

Kod sv. Vida uslijedila je poduža pauza za odmor, jelo, piće i naravno neizostavno fotografiranje. Bio je tu i trenutak povijesti koji je pripremio vodič Ivan Papac te nekoliko usputnih, neplaniranih stanica. Malima za odmor, a velikima za osvježenje uz domaća vina požeških vinogradara.

Obiteljski izlet “Gojzerice” pokazao se kao pun pogodak. To potvrđuje brojka od 60 sudionika koji su se nešto iza podneva razišli iz pozdrav: “Vidimo se opet!”

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88