Obiteljska gospodarstava i tvrtke iz požeškog kraja izlažu pekmeze, džemove, vina, bućino ulje i drugo na Adriatic gastro showu u Splitu

Autor: Jelenko Topić

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Đure Blaškovića iz Pleternice sa vinom i čajem od aronije, zatim Daliborke Uršić iz Kutjeva sa voćnim rakijama, likerima i pekmezom od šljiva, Danice Toman iz Kaptola sa suhim šljivama, te pekmezima od šljiva, marelice i šipka, nadalje gospodarstvo Danijela Tomaševića iz Požege sa pekmezom i džemom od šljiva, Voćarstvo Boić iz Skenderovaca sa prirodnim sokovima i sušenim voćem, tvrtka Grbić iz Požege sa  djevičanskim bućinim uljem i slanim bućinim košticama, Luks commerce, također iz Požege sa ručno rađenim keksima, kao i vinarije Perak i Tandara iz Kutjeva i Markota iz Pleternice sa svojim ponajboljim vinima predstavljaju Požeško-slavonsku županiju na poznatoj priredbi Adriatic gastro show koja se održava od 5. do 8. veljače u Splitu.

Svi oni imaju svoje izložbene prostore i organiziranu prodaju navedenih uglavnom tradicionalnih proizvoda svoga kraja u Spaladium areni, a ovaj tradicionalni sajam svake godine bude izuzetno dobro posjećen, te izlagači uglavnom budu zadovoljni kako predstavljanjem, tako i ostvarenim rezultatima prodaje svojih proizvoda.   

Prehrambeni proizvodi, sladoledi i konditorski proizvodi, eko i eno-gastronomija, oprema i ambalaža, vina i alkoholna pića, kava i čajevi, zatim voda sokovi i sirupi, oprema za serviranje i ambalaža, hotelska i ugostiteljska oprema, informatičko financijski sustavi, tekstilni program za ugostiteljstvo, spa & wellness oprema, namještaj, rasvjeta i dekoracije, uređenje i opremanje okoliša, parketi, podovi, vrata i prozori, klimatizacija i ventilacija, turizam i nove tehnologije itd. su obuhvaćeni ovom velikom sajamskom priredbom.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek