Obilježena 17. godišnjica smrti prvog predsjednika RH, utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a dr. Franje Tuđmana

Autor: DK

POŽEGA – Gradski odbor HDZ-a grada Požege, predvođen predsjednikom Darkom Puljašićem, zajedno sa predsjednicima Temeljnih ogranaka, položili su vijenac i zapalili svijeće kod biste dr. Franje Tuđmana ispred požeškog Veleučilišta.

Na današnji dan navršava se 17. godišnjica smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske, utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a dr. Franje Tuđmana koji je dao nemjerljiv doprinos u stvaranju slobodne i neovisne Hrvatske.

-Okupili smo se da obilježimo 17. godišnjicu smrti prvog hrvatskog predsjednika i osnivača hrvatske demokratske zajednice dr. Franje Tuđmana. Što vrijeme više odmiče vidimo koliko je to bio velik čovjek, čovjek s vizijom, čovjek koji je vidio kako Hrvatsku treba stvarati. Bio je to čovjek koji nas je zadužio i ostavio nam u naslijeđe najvrednije, ono što su stoljećima Hrvati htjeli postići. Ovim činom mu se na tome zahvaljujemo – rekao je Darko Puljašić, predsjednik GO HDZ Požega.

Molitveni zaziv uz riječi nade i ohrabrenja uputio je vlč. Mario Večerić, a dužno poštovanje odala je i obitelj Kovačević kojoj je pokojni dr. Franjo Tuđman kum po jednom članu njihove obitelji.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: