Obilježavanje 25 godina rada benda u Požegi

bend Atheist-Rap1POŽEGA – Novosadski bend Atheist Rap osnovan je prije 25 godina koji se danas smatra jednim od najaktivnijih autorskih bendova na prostorima bivše Jugoslavije. Objavili su 5 studijskih albuma, Best of album, koncertni DVD te monografiju benda.

U subotu će, 17.svibnja 2014. u požeškom Tom Klubu u organizaciji udruge KAMP biti održan koncert na kojem će nastupiti i svoju 25. obljetnicu djelovanja obilježiti novosadski punk rock sastav Atheist Rap.

Ulaznica iznosi 30 kuna po predprodajnoj cijeni odnosno 40 kuna na sam dan koncerta. Pretprodaja je moguća u Tom Klubu koja je limitirana zbog kapaciteta kluba.

Kao predgrupe novosadskim legendama, na koncertu će još nastupati novonastali požeški bend The next generationkojeg čine četiri požeška srednjoškolca, te bend Kriva istina iz Slavonskog Broda koji su već poznati požeškoj publici.

Atheist Rap bend svoj prvi koncert u Požegi je održano prije 4 godine koja je i dalje aktivna i snima novi studijski album koji će biti objavljen krajem ove godine.

Pjesme Atheist Rapa pjevale su se i još uvijek su rado pjevane na rođendanima, raznim feštama i tulumima, stadionima i koncertima koja je tradicija još i danas.

 

0 Comment

Send a Comment