Obilazio auto ispred sebe pa se zabio u traktor: “Dvije osobe prevezene u bolnicu” (FOTO)

prometna traktorBRESTOVAC – Neosvijetljeni traktor najvjerojatniji je uzrok prometne nesreće koja se oko 18,05 sati dogodila na državnoj cesti 51 između Brestovca i Daranovaca.

Neslužbeno doznajemo da se u traktor s prikolicom zabio vozač automobila VW Passat, požeških registarskih oznaka. Passat se kretao iz pravca Nove Gradiške. Počeo je obilaziti automobil ispred sebe i nije uočio traktor koji mu je potpuno neosvijetljen dolazio u susret te se zabio u njega. Traktor je od siline udarca završio u putnom kanalu. Prednji lijevi kraj  Passata u potpunosti je uništen, a aktivirali su se i zračni jastuci.

– Taj traktorist često vozi tako neosvijetljen traktor. Vozača Passata hitna pomoć je prevezla u požešku bolnicu, a vozača traktora zbog vidne alkoholiziranosti i neugodnog ponašanja su prevezli u policijsku postaju – kažu nam očevici. img_9424

Nesreća se dogodila na istom mjestu gdje je u travnju poginuo 49-godišnji pješak.

Ta dionica državne ceste zatvorena je za sav promet, a na mjestu događaja je policija koja obavlja očevid.

Iz policije javljaju da su u nesreći ozlijeđene dvije osobe i prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega. Prema informacijama iz bolnice, vozač automobila ima teške tjelesne ozljede. Zbog prijeloma podlaktice bit ce operiran, doznajemo od prof.dr.sc. Željka Glavića.

0 Comment