Obećanje ispunjeno: Asfaltiran i odvojak Kolodvorske ulice u Jakšiću – nije više potrebno upozorenje napisano na limenoj ploči “vozi polako ne praši”/FOTO/

Autor: DK

Uz asfaltiranje ulica koje je unazad nekoliko dana odrađeno u Jakšiću, dio Vukovarske, spoj Hrvatskih branitelja i Bana Josipa Jelačića završeni su i oni u odvojku Kolodvorske ulice na zadovoljstvo tamošnjih mještana. Neće više biti prašine niti potrebe za upozorenjem koje je pisalo na jednoj limenoj tabli, koje se vidi na naslovnoj fotografiji.

Asfaltiranjem odvojka Kolodvorske ulice zaokruženi su u toj fazi infrastrukturni radovi koji su bili planirani, vrijedni nešto više od 500 tisuća kuna. Uz malo predaha sa sličnim radovima se nastavlja dalje….

Na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Jakšić prihvaćen je prijedlog općinskog načelnika Ivice Kovačevića da se asfaltira i Livadska ulica u Eminovcima za koje su radove osigurana sredstva u proračunu općine Jakšić koja će se kroz prvi rebalans kao takva stavka uvrstiti u investicijske stavke.

Prema riječima načelnika Kovačevića do kraja će se godine nastaviti sa infrastrukturnim radovima gdje je riješena dokumentacija i imovinsko-pravni odnosi.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=259587]

Više iz kategorije