Nu umene Mercedesa, vid’ đe sam i kako parkir’o!

Autor: DK

POŽEGA – Dok se na parkiralištu na požeškom Trgu sv. Trojstva u kasnijim poslijepodnevnim satima tražilo mjesto više za parkiranje bilo je i onih koji su zauzimali dva parkirna mjesta. Tako je, kako se vidi i na slici, (ne)savjesni vozač osobnog automobila marke Mercedes stranih registarskih oznaka, iz jedne EU zemlje, ležerno zauzeo dva parkirna mjesta.

Jedan ljutiti vozač koji je kružio parkirališnim prostorom kako bi pronašao “jedno” parkirno mjesto za svog limenog ljubimca jer mu se, kako nam je rekao, žurilo na večernju svetu Misu u Franjevačku crkvu došao je do terase jednog požeškog kafića gdje je sjedio novinar pozega.eu portala, potpisnik ovih redaka, prepoznavši ga pozvao i molio da se to fotografira i objavi, što je učinjeno. Bilo je još onih koji su negodovali zbog toga što im nije vrijedilo jer je vozač pretpostavlja se sjedio negdje u udobnim foteljama u nekom od kafića.

Kroz razgovor se jedan građanin Požege zapitao zar bi vozač tog vozila tako parkirao u zemlji u kojoj živi ili radi na što mu je uslijedio odgovor da ne bi jer bi se policija zajedno sa paukom stvorila brzinom munje.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: