Novitet u Požegi – Street bar „Funky food“ u sklopu “Vile Stanišić” sa primamljivom ponudom toplih specijaliteta /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Koristeći bogata kuharska iskustva Ivan Adžić, koja je stekao u Dubrovniku, Zagrebu, Africi, Rijeci i Osijeku zajedno sa ugostiteljem Nikolom Stanišićem otvorio je zanimljiv i poseban ugostiteljski objekt kakvih nema na ovim prostorima. Riječ je o Street food baru „Funky food“ smještenom u sastavu poznatog objekta „Vila Stanišić“ gdje je restoran i prenoćište, a ponuda novog bara je izuzetno primamljiva za ljubitelje specijaliteta sa roštilja isključivo od junećeg mesa.

-Ponudit ćemo od 9 do 11 sati doručak, te u dnevnoj ponudi više odabranih delicija kao što su različiti burgeri, rolani odojak, steakovi u lepinji i slično – kaže kuhar Ivan Adžić i dodaje da koriste domaće meso. Namjeravaju uskoro organizirati i dostavu svojih specijaliteta, a cijene ovih primamljivih toplih i svježe pripremljenih jela su prihvatljive.

-Piće smo organizirali tako da se kupi čaša po cijeni od 15 kuna, te se pije u neograničenim količinama, a uz bezalkoholne napitke tu je točeno pivo, kokteli, te vina Krauthaker – kaže nam Nikola Stanišić i dodaje da tu zasada radi njih troje. Sjedište tvrtke je u Pleternici u tamošnjem poduzetničkom inkubatoru.

Ova ekipa već je prepoznata na nekim događanjima u Zagrebu, Puli i na Pelješcu, te unazad nekoliko godina na Aurea festu u Požegi. Riječ je o suvremenom načinu rada u ugostiteljstvu što je u mnogim sredinama izuzetno dobro prihvaćeno pa su očekivanja da tako bude i u Požegi, rodnom gradu dvojice mladih poduzetnika čiji je potez pozdravio prvi čovjek grada na Orljavi Darko Puljašić.

Prilikom otvaranje okupili su se njihovi poslovni partneri i prijatelji, a tu je bila i DJ glazba pod palicom Požežanina znanog u toj vrsti glazbe pod imenom Topa. 

Foto: D. Krstanović [FAG id=276189]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88