Novinar lovačkih glasila i portala pozega.eu Jelenko Topić dobio zlatno odličje Hrvatskog lovačkog saveza

Autor: D.K.

POŽEGA – Na svečanoj proslavi zaštitnika lovaca sv. Huberta za područje Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije  novinaru hrvatskih lovačkih mjesečnika „Lovački vjesnik“ i „Dobra kob“, te portala pozega.eu Jelenku Topiću iz Požege dodijeljeno je zlatno odličje Hrvatskog lovačkog saveza. Priznanje mu je uručio Mato Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije čiji je Izvršni odbor predložio Topića Hrvatskom lovačkom savezu za dodjelu najvišeg odličja za zasluge u unapređenju i razvoju lovstva u tom kraju posebice doprinos kroz medije.

Mato Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije

-Do unazad nekoliko godina za lovstvo Brodsko-posavske županije praktički se uopće nije znalo, a dolaskom Topića, koji bez zadrške i u svakom trenutku prati naš rad prezentirajući ga u medijima postali smo prepoznatljivi po svojim aktivnostima u cijeloj zemlji- istakao je čestitajući na odličju uručujući ga Mato Grgić. Posebno je izdvojio njegove objavljene tekstove u domaćim lovačkim glasilima o problematici ovogodišnjeg produljenja ugovora o zakupu lovišta sa više od dvadeset tamošnjih lovačkih udruga, te suradnjom sa ovim Lovačkim savezom na njihovoj humanitarnoj priredbi odnosno natjecanju u kuhanju lovačkog čobanca.

Jelenko Topić, novinar

-Nikada mi nije bilo teško na poziv običnih ljudi, koje volim i cijenim, te im vjerujem otići u njihovu sredinu, lovište, radnu akciju, lov ili prijateljsko okupljanje, iako je udaljenost od Požege često veća od 50 kilometara,  jer i suviše volim ovaj posao, a na suradnju sa dva najznačajnija hrvatska lovačka mjesečnika odlučio sam se prije više od četiri godine kada sam otišao u mirovinu iz „Večernjeg lista“ kao njihov novinar sa radnim stažom duljim od 35 godina – kaže nam Jelenko Topić, koji je izrazio zadovoljstvo što su ga upravo Brođani predložili za ovo visoko odličje jer je odrastao na njihovom području(do dvadesete godine života je živio u Lužanima), te što su oni prepoznali njegov korektan, odgovoran i profesionalan pristup poslovima informiranja u oblasti lovstva.  

Dodao je da sve to ne bi bilo moguće bez razumijevanja i dobre suradnje sa urednicima ova tri medija koji  bez okolišanja prihvaćaju ovakav način rada i pristup navedenoj problematici na svojim stranicama. Dakako ključni su i čelni ljudi u lovačkim savezima Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije, koje svojim novinarskim radom pokriva Jelenko Topić, jer su otvoreni za komunikaciju i sredstva informiranja, a to je slučaj i sa brojnim lovcima u pedesetak udruga ovog dijela Slavonije.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot