Novih 20 najmlađih sugrađana na prijemu kod gradonačelnice Pleternice Antonije Jozić i njenog zamjenika Domagoja Katića /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić upriličili su prijem za 20 najmlađih sugrađana i njihove roditelje u prostoru pleterničkog Dječjeg vrtića Tratinčica koji su rođeni u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka 2019. godine. Tom prigodom gradonačelnica Jozić čestitala je roditeljima i uručila im novčane naknade, ovoga puta povećane sukladno izmjeni Odluke o naknadama.

-S ovom isplatom naknada malo smo pričekali jer smo imali rebalans proračuna i izmjenu Odluke o potporama koje Grad Pleternica izdvaja za novorođenu djecu. Danas po prvi puta roditelji prvog djeteta dobit će dvije tisuće kuna, drugo dijete tri tisuće kuna, a  treće dijete i svako sljedeće četiri tisuće kuna – rekla je gradonačelnica Jozić ističući kako je na prijemu jedna beba više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

-Sa zadovoljstvom mogu reći kako je u prvom polugodištu ove godine rođeno 39 beba, tri bebe više nego u istom razdoblju prethodne godine, pa vjerujem da je to i onaj zanos sa Svjetskog nogometnog prvenstva od prošle godine kada su svi najavljivali baby-boom. Ovdje na području našeg grada to je izgleda doista tako – dodala je gradonačelnica Antonija Jozić.

U prigodi darivanja nastupili su u kratkom programu djeca koja pohađaju pleternički Dječji vrtić.

Foto: Marko Krstanović [FGAL id=258884]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »