Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
REDOVITA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA

Novi zapovjednik DVD-a Ljeskovica Danijel Vukić, a zamjenik Goran Filipovski

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: DVD Ljeskovica

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Novi zapovjednik DVD-a Ljeskovica Danijel Vukić, a zamjenik Goran Filipovski Požega.eu | Novi zapovjednik DVD-a Ljeskovica Danijel Vukić, a zamjenik Goran Filipovski

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: DVD Ljeskovica

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na redovitoj izvještajnoj godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ljeskovica podneseni su izvještaji o radu za 2022., Upravnog odbora i zapovjedništva, te izvještaji o financijskom poslovanju i Nadzornog odbora za 2023. godinu. Predložen je program poslovanja i financijski plan za 2024. , a svi izvještaji su jednoglasno usvojeni.
Tijekom skupštine naglašeno je kako je Društvo lani u travnju bilo domaćin združene vatrogasne vježbe, a ugašen je jedan požar na otvorenom prostoru. Članovi su za vrijeme prošlogodišnjeg sušnog vremena u lipnju i srpnju sudjelovali u prijevozu vode za potrebe mjesnog stanovništva.


Predsjednik DVD-a Ljeskovica Stanko Vukić obrazložio je da dosadašnji zapoviednik i zamjenik zapovjednika zbog privatnih razloga ne mogu više obnašati svoje funkcije. Za novog zapovjednika predložen je Danijel Vukić, a za zamjenika Goran Filipovski, što je jednoglasno usvojeno. Na skupštini su podijeljene diplome za zvanje vatrogasac Mateju Vukiću i Josipu Kneževiću, koje im je uručio zapovjednik Vatrogasnog centra Ivan Kukić, a ujedno je čestitao novoizabranom vodstvu.


Nazočnima na skupštini obratio se prigodnim pozdravnim riječima Željko Šutić u ime Općine Čaglin, koji je naglasio da je Općina zadovoljna s radom DVD-a te je ponudio bezuvjetnu financijsku potporu. U ime Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije, Vatrogasne zajednice Požeštine i Vatrogasnog centra Čaglin prisutne je pozdravio Ivan Kukić. On je napomenuo kako za nekoliko dana dolazi obećano donirano vozilo od Vlade Tirol iz Austrije, kojim će DVD Ljeskovica povećati svoju operativnu spremnost. Sjednici su prisustvovali Rada Matoš, ravnateljica Doma za starije osobe u Ljeskovici te predstavnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Djedine Rijeke, Ruševa, Čaglina i Buka.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.