Novi tablet uređaji za učenike 5. i 7. razreda kutjevačje osnovne škole

Autor: D.K.

Učenici kutjevačke osnovne škole, petih i sedmih razreda imat će omogućen lakši pristup znanju i informacijama pomoću imati novih tablet uređja koje će imati na raspolaganju pri svom daljnjem školovanju.

Naime, dio potrebitih uređaja već je obogatio učionice škole Zdenka Turkovića tijekom prošlog tjedna, a ovoga tjedna očekuje se i dolazak konačnog broja predviđenih pomagača u nastavi.

Tableti će biti raspoređeni i dodijeljeni učenicima 5. i 7. razreda, a koje je nabavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Učenicima će poslužiti izrazito u obrazovne svrhe, a svaki pojedini tablet uređaj ima i svoju tipkovnicu kako bi se olakšao rad i korištenje.

Tableti su prilično kvalitetni pa je sama nabavna vrijednost tablet uređaja 1740 kn, a uz to svaki učenik uz njih dobiva i besplatnu SIM karticu s 2,5 GB internet prometa mjesečno. Uz tablet uređaje učenici će roditeljima ponijeti i suglasnost o preuzimanju tableta koju roditelj treba potpisati kako bi učenik tablet mogao nositi i koristiti i kod kuće, a potpisivanjem suglasnosti roditelj se obvezuje da će njegovo dijete čuvati i odgovorno se odnositi prema uređaju, te će ga uščuvanog vratiti na kraju završetka obrazovanja u školi kako bi i naredne generacije imale pogodnost koristiti iste uređaje.

U ovom nesvakidašnjem vremenu i novim oblicima prenošenja znanja svakako će učenicima to biti velika pomoć posebno u nastavi na daljinu.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88