NOVI SVIRAČI: „Premium band“ ima pjevača i četvoricu na instrumentima

Autor: DK

POŽEGA – Unazad nekoliko mjeseci,točnije od početka ove godine, na požeškoj glazbenoj sceni pojavio se jedan novi sastav pod nazivom „Premium band“, a sastavljen je od četiri svirača, te pjevača.

Čine ga Josip Tilinger koji je pjevač, zatim Marko Banić, svirač klavijature i harmonike, Tomislav Knezović je solo gitarista, Robert Košavić svira bas gitaru, te veteran među njima Ivica Šalata na bubnjevima. Riječ je uglavnom o mladoj ekipi svirača, no pojedinci imaju dosta iskustva na svirkama prije formiranja „Premium banda“.

U posljednje vrijeme počeli su nastupati u ugostiteljskim, objektima požeškog kraja, a tijekom travnja, svibnja i nadalje imaju dosta ugovorenih nastupa.

-Zasada najviše sviramo obiteljske svečanosti kao što su rođendani, krizme, pričesti, obljetnice braka i slično, te zabavne večeri u pojedinim selima – kaže bubnjar Ivica Šalata.

Inače, repertoar im je vrlo raznolik jer kažu da sviraju ono što publika voli slušati, dakle od tamburaških i narodnih pjesama, pa do poznatih pop i rock melodija sa ovih prostora.

Komentiraj: