Novi direktor festivala Ivan Bunjevac, a umjetnički šef Veljko Valentin Škorvaga

Autor: Jelenko Topić

Veljko Valentin Škorvaga 1POŽEGA – Kako se i očekivalo i najavljivalo požeški Festival festivala „Aurea fest“ doživio je promjene u svome rukovodstvu. Na izvanrednoj skupštini Udruge „Aurea fest“ koja je organizator te priredbe za novog je predsjednika izabran Ivan Bunjevac, a za zamjenika Igor Hruškar, koji će tako obnašati dužnosti direktora i zamjenika direktora festivala koji se održava ove godine od 28. kolovoza do 3. rujna. Tajnica udruge i festivala je Suzana Ivanković. Dosadašnji direktor Veljko Valentin Škorvaga postaje njegov umjetnički direktor.

Na skupštini su izabrani i novi prodirektori za pojedine festivalske priredbe. Umjesto Vlade Bauera prodirektor za Festival vina i gastronomije je Zdenko Došen, zatim je Damjan Pirović novi prodirektor za Festival popularne glazbe, a Zvjezdan Marjanović, prodirektor za Festival  džeza.

Valentina Neferović ostaje prodirektor za Festival uličnih svirača, Dominik Škrabal za Festival tamburaške glazbe, Goran Katušić je prodirektor za press, protokol i ulični festival u pješačkoj zoni, Mladen Topić DJ Topa je prodirektor Festivala DJ i MC itd.

Kao i prethodne dvije godine festivalski program odvijat će se pod sloganom „Sedam dana, sedam noći“, a otvoren je natječaj za nove pjesme Festivala popularne glazbe i Festivala tamburaških pjesama koji će biti 2.i 3. rujna na Trgu sv. Trojstva.

/Foto: Ilustracija, pozega.eu/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot