Novi direktor festivala Ivan Bunjevac, a umjetnički šef Veljko Valentin Škorvaga

Veljko Valentin Škorvaga 1POŽEGA – Kako se i očekivalo i najavljivalo požeški Festival festivala „Aurea fest“ doživio je promjene u svome rukovodstvu. Na izvanrednoj skupštini Udruge „Aurea fest“ koja je organizator te priredbe za novog je predsjednika izabran Ivan Bunjevac, a za zamjenika Igor Hruškar, koji će tako obnašati dužnosti direktora i zamjenika direktora festivala koji se održava ove godine od 28. kolovoza do 3. rujna. Tajnica udruge i festivala je Suzana Ivanković. Dosadašnji direktor Veljko Valentin Škorvaga postaje njegov umjetnički direktor.

Na skupštini su izabrani i novi prodirektori za pojedine festivalske priredbe. Umjesto Vlade Bauera prodirektor za Festival vina i gastronomije je Zdenko Došen, zatim je Damjan Pirović novi prodirektor za Festival popularne glazbe, a Zvjezdan Marjanović, prodirektor za Festival  džeza.

Valentina Neferović ostaje prodirektor za Festival uličnih svirača, Dominik Škrabal za Festival tamburaške glazbe, Goran Katušić je prodirektor za press, protokol i ulični festival u pješačkoj zoni, Mladen Topić DJ Topa je prodirektor Festivala DJ i MC itd.

Kao i prethodne dvije godine festivalski program odvijat će se pod sloganom „Sedam dana, sedam noći“, a otvoren je natječaj za nove pjesme Festivala popularne glazbe i Festivala tamburaških pjesama koji će biti 2.i 3. rujna na Trgu sv. Trojstva.

/Foto: Ilustracija, pozega.eu/

0 Comment