Novi asfalt između Stare i Nove Lipe: Vrijednost radova 200 tisuća kuna /FOTO/

Autor: DK

Obnavlja se dotrajali kolnik i presvlači novim asfaltnim slojem između Stare i Nove Lipe. Taj zahvat bio nužan zbog brojnih oštećenja kolnika što je otežavalo prometovanje tim dijelom kao i sigurnost putnika i pješaka.

Kako se ovijaju radovi došao se uvjeriti požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je najavio nastavak uređenja dotrajalih kolnika i na drugim dijelovima gdje je to potrebno.

blank

-Kroz dugi niz godina pohaban je asfaltni sloj na ovoj cesti što građanima stvara problem s komunikacijom. Odlučili smo napraviti kompletno presvlačenje kolnog zastora s kanalima čime će, nadamo se, naši sugrađani dobiti kvalitetnu, moderniziranu i sigurnu prometnicu – rekao je Darko Puljašić, gradonačelnik Požege dodajući kako su ti radovi vrijedni 200 tisuća kuna te da je to potvrda grad Požega sustavnim širenjem gradskog prstena pokazuje kako je svaka ulica i svako naselje jednake važnosti kao i središte grada.

-Svi sugrađani moraju imati jednake uvjete i nastavit ćemo kontinuirano razvijati cijelu Požegu – dodao je gradonačelnik Puljašić.

Foto: D: Krstanović
[FGAL id=254831]

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića