Nove tamburaške pjesme za Zlatne žice Slavonije trebaju pristići do kraja ovog mjeseca

Autor: Jelenko Topić

Još traje raspisani natječaj za festival Aurea Fest Zlatne žice Slavonije 2021., koji će se održati u nedjelju 29. kolovoza ove godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, uz izvedbu svih izvođača uživo. To znači da će svi festivalski sadržaji biti tijekom zadnjeg kolovoškog vikenda.

-S obzirom na nepredvidivost pandemije korona virusa i epidemioloških mjera koje će se možda provoditi, preostali planirani program ovogodišnjeg Aurea Festa Požega bit će najavljen u narednim mjesecima – poručuju organizatori festivala.

Za tu večer će biti odabrano ukupno 20 tamburaških pjesama, a biraju se putem ovog natječaja, te putem poziva koji uredništvo festivala upućuje renomiranim hrvatskim autorima i izvođačima.

Kriterij za odabir skladbi je isključivo umjetnička vrijednost, s naglaskom na kvalitetu glazbe i stihova, te cjelokupnog djela.

Snimljene skladbe prijavljuju se isključivo putem e-maila krunoslav.drazic@aurea-fest.com  do 1. svibnja ove godine, a objava rezultata natječaja uslijedit će do 20. svibnja.

Prijaviti se mogu finalne master snimke ili demo verzije pjesama, pod uvjetom da finalna master snimka bude predana do 30. lipnja ove godine. Izvođač na prijavi mora biti isti izvođač na finalnoj verziji pjesme i na završnoj manifestaciji Festivala.

Uredništvo festivala čine članovi Vijeća društva Aurea Fest Požega od kojih jedan obnaša funkciju umjetničkog voditelja festivala. Uredništvo bira skladbe, odnosno odlučuje kojim se autorima upućuje poziv za sudjelovanje.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88