Nova web platforma HGK nudi besplatne e-usluge poduzetnicima

Autor: D.K.

Digitalna komora nova je informacijsko-komunikacijska platforma za sve poduzetnike, članice Hrvatske gospodarske komore. Na portalu digitalnakomora.hr potpuno besplatno je dostupno osam e-usluga koje su razvijene kako bi pridonijele unaprjeđenju poslovanja HGK i njenih članica.
Implementacijom e-usluga, e-javne ovlasti, e-učenje, e-zakonodavstvo, e-sajmovi i promocija, e-financiranje, e-članice, e-gospodarske informacije i e-pokreni poslovanje (informacije o pokretanju i financiranju tvrtke) ubrzat će se komunikacija i unaprijediti odnosi s članicama, digitalizirat će se izdavanje dokumenata za javne ovlasti i omogućiti još aktivnije sudjelovanje gospodarstvenika u kreiranju i promjeni zakonodavnog i regulatornog okvira.

Za sve poslovne subjekte, na jednom mjestu na raspolaganju su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija, a tu je i pregled svih aktivnih poslovnih subjekata te njihovi opći i financijski pokazatelji, statusi blokada, statistike po djelatnostima i čitav niz zanimljivih informacija koje poduzetnicima mogu pomoći u izradi različitih tržišnih analiza i procjene konkurentnosti, te niz drugih mogućnosti.
HGK – ŽK Požega poziva sve zainteresirane poduzetnike da se sami besplatno prijave na portal digitalnakomora.hr ili da se jave sa svojim podacima na hgkpz@hgk.hr kako bi Vas prijavili.

Projekt Digitalna komora sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88