Nova predsjednica ŽKK Plamen Požega je zagrebačka poduzetnica Ana Krpan, potpredsjednik Davor Balešić, te tajnik Vladimir Englman

Autor: Jelenko Topić

Izvanredna skupština Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega donijela je dosta promjena u čelništvu kluba pa je tako izabran novi Upravni odbor, predsjednica je zagrebačka poduzetnica požeških korijena Ana Krpan, potpredsjednik Davor Balešić, te tajnik Vladimir Englman, koji je i nadalje trener ekipe.

Glavni sponzor i nadalje ostaje tvrtka Plamen iz Požege, u klub je sponzorski ušla Natura forte iz Zagreba, a očekuju i nadalje širu potporu kroz javne potrebe u sportu kako na razini grada, tako i na državnoj razini jer je riječ o ženskom sportu koji se natječe u najvišem rangu u našoj zemlji.

-Želimo inovacije u sljedećem vremenu, probuditi zanimanje za košarku kod žena kako bi bolje spoznale taj sport, a djelujem humanitarno školujući dvoje djece u Africi, te kroz tu suradnju namjeravamo angažirati igračice iz tog dijela svijeta – kazala nam je predsjednica Ana Krpan i dodala da imaju podršku žena poznatih ličnosti koje su vrhunski sportaši.

Jedan od ciljeva je uključivanje mladih u ovaj sport tako da se do njih dođe u najranijoj mladosti čime bi formirali više uzrasnih kategorija košarkašica  u ovom požeškom klubu, a kroz javne potrebe za sport na državnoj razini žele općenito podići razinu ženske košarke kod nas.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88