Nova pjesma i video spot „Posegane“ (foto)

Autor: Jelenko Topić

DSC_2799POŽEGA – Sve popularniji požeški  tamburaški sastav „Posegana“ predstavio je javnosti u pizza baru Bolte svoju novu pjesmu pod nazivom „Da za tebe dišem“ i video spot za nju. Glazbu za tu četvrtu njihovu pjesmu napisao je Marko Tomasović, tekst Štefanija Soldan, te aranžman Zvjezdan Marjanović- Zveki, a snimljena je u tonskom studiju Hard work u Požegi. Riječ je o ljubavnoj baladi u trajanju nešto više od četiri minute, a zasigurno će se svidjeti ljubiteljima tamburaške glazbe osobito mlađima koji vole pop zvuk uz tambure.

Scenarij i kameru za video spot potpisuje Goran Conjar, a produkciju Gamma video studio iz Nove Gradiške. Žensku ulogu u spotu odlično je odradila mlada Kutjevčanka Jelena Budimir.

Kako je rekao basista Josip Ralašić riječ je o ljudima s kojima „Posegana“ surađuje od početka djelovanja sastava. U znak dobre suradnje pjevač „Posegane“ Ivan Karadža darivao je Zvjezdanu Marjanoviću plavi dres NK „Kamen“ iz Vetova jer su obojica kroz djetinjstvo i život vezani za to selo.

no images were found

Više iz kategorije