NOGOMETNO LUDILO U KAPTOLU: Kaptolčani duboko u noć slavili osvajanje prvog mjesta /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

KAPTOL – Sirenama vatrogasnih vozila i osobnih automobila, bengalskim vatrama, pjesmom i veseljem Kaptolčani su na središnjem trgu slavili uspjeh svojih nogometaša i njihovo osvojeno prvo mjesto u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Prema riječima bivšeg tajnika kluba Zvonka Nemeca Švabe, Kaptolčani su na osvajanje prvog mjesta čekali 29 godina. Naime, njihov klub je pod imenom NK Zvijezda također bio prvak daleke 1989. godine.

Za predsjednika NK Kaptola Franu Marijanovića, koji je na čelu kluba već pet godina, nije bilo dilema. S upravom i dopredsjednikom Josipom Antunovićem Šaranom poduzeo je sve da se u nastavku proljetnog dijela prvenstva s 9. mjesta i trinaest bodova postane prvak. Tako su Kaptolčani na čelu sa trenerom Krešom Poletom napravili gotovo nemoguće, čemu se nisu “neki” drugi nadali.

U jedanaest susreta postigli su isto toliko pobjeda i maksimalna 33 boda. U zadnjem kolu punom neizvjesnosti i pobjedom u Buku od 2:0 zauzeli su čvrsto mjesto na vrhu ljestvice.

Zadovoljstvo nije skrivao niti načelnik općine Kaptol Mile Pavičić i njegov zamjenik Josip Soudek. Slavili su zajedno sa svojim prvacim.

S nogometašima je cijeli Kaptol. Prostorije kluba bile su premale da prime sve koji su došli na slavlje. Sve ih je zabavljao glazbeni sastav SOS.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: