Nogometno finale Požeško slavonskog kupa, Slavonija – BSK Buk 4:0 (FOTO GALERIJA)

Autor: D.K.

POŽEGA – Jučer je odigrana KUP nogometna utakmica u Požegi između trećeligaškog kluba Slavonije i bučki županijski ligaš BSK iz Buka. Kako prenosi portal sportalo.hr Slavonija je odradila malo ozbiljniji trening protiv BSK-a na svom terenu i rutinski slavila visoku pobjedu. I Ovdje je od samog početka susret bio jednosmjerna cesta, a na kraju su i jedni i drugi zadovoljni ishodom, Slavonija plasmanom u finale gdje će braniti naslov, a Bučani jer su prošli bez ozljeda i s na kraju sasvim pristojnim rezultatom protiv suparnika koji je dva ranga iznad njih.

– Rutinski smo odradili posao, bili smo bolji čitavih 90 minuta i pobjeda i prolazak u finale nisu dolazili u putanje. Zadovoljan sam pristupom dečki koji su dobili priliku, dobro su odradili svoj posao. BSK je jedna simpatična momčad, vrlo korektna i želim im puno sreće u nastavku njihovog prvenstva. Mi smo ostvarili ono najvažnije a to je plasman u finale gdje ćemo protiv Slavije pokušati obraniti naslov pobjednika – rekao je Marijan Bakula za Sportalo nakon utakmice.

– Najvažnije da se nitko nije ozljedio, znali smo da nemamo što tražiti protiv Slavonije, i naravno da je pobjeda zaslužena. Razlika od dva ranga bila je očita od prve minute, a na kraju je poraz sasvim pristojan. Čestitam domaćinu na pobjedi i zahvaljujem na gostoprimstvu – rekao nam je Danijel Hel, predsjednik bučkog županijskog ligaša.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije