Požega.eu

NOGOMETNI KLUB „SLAVIJA“: Novi trener seniorske momčadi Ninoslav Parmaković

PRIJE 1 TJEDAN
I. TOMIĆ [FB]

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | NOGOMETNI KLUB „SLAVIJA“: Novi trener seniorske momčadi Ninoslav Parmaković Požega.eu | NOGOMETNI KLUB „SLAVIJA“: Novi trener seniorske momčadi Ninoslav Parmaković

(FOTO: I.T./FB)

PRIJE 1 TJEDAN
I. TOMIĆ [FB]

Poslije slabih rezultata u prvih pet kola i subotnjeg poraza na domaćem terenu od Valpovke, dosadašnji trener trećeligaša Slavije iz Pleternice Ivan Pavković podnio je ostavku. S klupskom upravom dogovoren je sporazumni prekid suradnje, a za novog trenera postavljen je Ninoslav Parmaković koji je bio trener u Croatiji iz Mihaljevaca, klubu s kojim je osvojio prvo mjesto u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Novi trener ima bogatu igračku karijeru jer je nastupao kao prvoligaški igrač, a bio je član pojedinih klubova na područja Požeštine. Osim u Croatiji, na trenerskom poslu okušao se duže vrijeme kao pomoćnik Daliboru Bognaru u požeškoj Slavoniji, a posjeduje trenersku UEFINU A-licencu.

Na klupi Slavije Ninoslav Parmaković bit će prvi put sljedeće subote u Pleternici u 6. kolu, kada Slavija dočekuje NAŠK iz Našica. Klupska uprava želi mu puno sreće i dobrih rezultata na trenerskoj klupi. 

Želimo mu puno sreće i dobrih rezultata na našoj klupi!

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.