Nogometaši Kutjeva i “dio” Uprave kluba otputovali na pripreme u Bjeljinu: “Borba za naslov nije imperativ nego logičan sportski motiv” /FOTO/

Autor: D.K.

-Tri dana krvi, znoja i suza, a u subotu ćemo odigrati i pripremni susret s “Drinom” iz Zvornika – stoji između ostalog na Facebook objavi Nogometnog kluba “Kutjevo” koji se s tim riječima oglasio na društvenoj mreži ističući kako su njihove pripreme započele u Etno selu “Stanišić”.

Kako prenosi sportalo.hr u jednom od članaka trener Kutjeva Petar Čuljak je između ostalog izjavio da je cilj odraditi što bolje i kvalitetnije sve treninge i utakmice kako bi podigli razinu tjelesne pripremljenosti i dočekali početak natjecanja što spremniji.

-U nastavku natjecanja ćemo pokušati nastaviti tamo gdje smo stali, održati rezultatski nivo, a doraditi neke nedostatke na planu igre. Prvo mjesto i borba za naslov nije imperativ nego logičan sportski motiv, ali prije svega moramo raditi na dodatnoj stabilizaciji i ustrojstvu kluba – rekao je Čuljak.

Ostaje za nadati se da će kvalitetne pripreme izvan Hrvatske, u prekrasnoj prirodnoj oazi, uroditi plodom što u konačnici za cilj ima plasirati se na vrh ljestvice.

Foto: Facebook NK Kutjevo [FAG id=271605]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek