Nogometaši Graničara iz Zagrađa pojačani počeli pripreme za novo prvenstvo 1. Županijske lige, a uredili su svoje objekte

Autor: Jelenko Topić

Službena prozivka i početak priprema nogometnog kluba Graničar iz Zagrađa na tamošnjem nogometnom igralištu protekli su sa tridesetak igrača juniorskog i seniorskog pogona, a predstavljen je novi trener prve momčadi Hrvoje Ančurovski, kao i pristigla pojačanja za predstojeće prvenstvo Prve županijske lige.

-Nastavite predano raditi, mi ćemo biti uz vas i želim svima puno zdravlja i sreće u slijedećem prvenstvu – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik Graničara Franjo Štimac.  Obratio se i dopredsjednik kluba Bruno Horvat.

-Imamo nove mlade trenere Hrvoja Ančurovskog i Matea Bošnjaka za juniore, te pojačanja i očekujemo da ćemo se plasirati iznad polovine tablice – istakao je Horvat i najavio da će klub od iduće godine biti nositelj obnove priredbe Šokačko sijelo čime kao i drugim aktivnostima obogaćuju društveni život toga kraja. Za novo prvenstvo obnovili su i uredili objekte kao što su ograda oko igrališta, nabavljene su mreže i kosilica, a uz potporu grada Pleternice očekuju postavljanje rasvjete na igralištu kako bi se treninzi mogli upriličiti u večernjim satima.

Trener Ančurovski kojemu je pomoćnik iskusni Karlo Srdarević, koordinator stručnog dijela kluba, zahvalio je upravi Graničara na ukazanom povjerenju i dodao da imaju na raspolaganju 23 igrača za seniorsku momčad među kojima je i pet pojačanja, a to su Filip Tomašević i Renato Štefančić iz Frkljevaca, Renato Matić iz Požege, Valentin Vidović iz Jakšića i Antun Rukavina iz Zagrađa.

-Potrudit ćemo se da zajedničkim radom postignemo što bolji rezultat, a očekujemo da svi date svoj doprinos  – naglasio je Karlo Srdarević. Ovom prigodom održan je prvi trening, a uskoro će uslijediti nekoliko pripremnih utakmica do sredine kolovoza kada će krenuti prvenstvena natjecanja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek