Nogometaši Graničara iz Zagrađa počeli pripreme pod paskom iskusnog stratega Darka Čengića

Autor: Jelenko Topić

Prvu prozivku ovog su vikenda pred start nove sezone Prve županijske lige imali nogometaši Graničara iz Zagrađa, koji su kraj proteklog prvenstva dočekali na četvrtom mjestu. To se zbilo uz novog trenera dugogodišnjeg, dokazanog i iskusnog nogometnog znalca Darka Čengića, koji je do sada tenirao više klubova iz rangova iznad županijskih liga. Pomoćnici su mu Boris Midlih i Nikola Štimac.

-Stalno stvaramo bolje uvjete za rad. Uz potporu grada Pleternice uređeno je igralište i obnovljene ograde, gledalište sa stotinu sjedećih mjesta i rasvjeta, te nabavljena mini teretana, a uskoro stiže novi semafor – kazao je potpredsjednik kluba Bruno Horvat pri čemu je pozdravne riječi igračima i stručnom timu uputio i predsjednik Franjo Štimac. Iz Graničara su otišli Hrvoje Ančurovski i Josip Šubara, a do kraja prijelaznog roka ovdje očekuju dolazak još nekoliko igrača koji će se priključiti sadašnjima kojih je dvadesetak.

-Kroz protekle godine vidljiv je značajan pomak u radu ovog kluba, nastavljamo raditi i očekujem još bolje rezultate jer to naš zajednički trud može donijeti – kazao je trener prve momčadi Darko Čengić, a njegov pomoćnik i trener juniora Boris Midlih dodaje da očekuje rezultatske iskorake ka boljemu.

Stručni voditelj mlađih kategorija Karlo Srdarević najavio je da 5. kolovoza kreće rad sa djecom iz više sela ovog kraja kroz pokrenutu Školu nogometa gdje se očekuje formiranje momčadi starijih pionira.

Kapetan seniora Josip Srdarević izrazio je zahvalnost upravi kluba za sve što čine za poboljšanje uvjeta rada što se odražava i rezultatski, a nakon svega odrađen je prvi trening, koji je po tradiciji Zagrađana završen zajedničkim druženjem igrača, stručnog tima i uprave kluba.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek