Nogometaši Eminovaca s prijateljima kluba proslavili četiri desetljeća rada -predsjednik Ivan Maglica se zahvalio općini Jakšić i svima koji su pomagali kroz godine

Autor: DK

-Ovaj klub nam je veselje, prilika za dobro druženje, ali i stalna obaveza, a zahvaljujem osnivačima, zatim generacijama igrača, članova i rukovoditelja koji su ga vodili kroz 40 godina – kazao je Ivan Maglica, predsjednik Nogometnog kluba Eminovci na svečanom obilježavanju četiri desetljeća rada. Posebno se zahvalio na potpori općini Jakšić, te Marku Ćališu dugogodišnjem predsjedniku kluba i vlasniku tvrtke Poljana koja dugi niz godina sponzorira NK Eminovce.

Uz ovaj jubilej odigrali su prvenstvenu utakmicu Druge županijske lige protiv Graševine iz Vetova koju su izgubili, no to nije umanjilo slavlje i druženje igrača obje momčadi, te gostiju među kojima je bilo i nekoliko osnivača kluba.

Prije toga na mjesnom groblju u Svetinji izaslanstvo kluba položilo je vijence i zapalilo svijeće za umrle igrače, članove i čelnike NK Eminovci.

Kroz godine stvorili su dobre uvjete za rad kluba koji sada ima 25 igrača seniorske momčadi za natjecanje u Drugoj županijskoj ligi, a kroz desetljeća imali su brojne sportske uspjehe što potvrđuju vitrine sa nizom pehara!

Trener momčadi je Tomislav Kovačević, tajnik Krešimir Hein, te blagajnik Branko Stanivuk.

U ovoj prigodi Marko Ćališ je Maglici uručio sliku staru tridesetak godina koju je čuvao za uspomenu, a na njoj je susret seniora Eminovaca i Jakšića. Eminovčani na sebe imaju dresove koje im je darovao prijatelj iz Švicarske.

Foto: D. Mirković [FGAL id=261403]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: