Noć koju je Gradsko kazalište Požega poklonilo svojoj publici (foto)

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Neće se lako zaboraviti noć koju je Gradsko kazalište Požega poklonilo svojoj publici. „ Noć kazališta“ za koju su se pobrinuli polaznici Male škole kazališta i  kazališnih amaterskih družina SKAD i KAD, uz recentnu ponudu vinkovačkog kazališta Joza Ivakić “Četiri priče: žene”, glavna poslastica za kazališne sladokusce ipak su bile “Stilske vježbe”.

Profesionalni i uvijek ljubazni Lela Margitić i Pero Kvrgić, pronašli su dovoljno vremena  za fotografiranje, a Lela i za razgovor prije susreta s požeškom publikom koja je do posljednjeg mjesta ispunila gledalište.

Noć kazališta u požeškom kazalištu prigodnim je riječima otvorio gradonačelnik Vedran Neferović, a njega su kao i ostale posjetitelje svojim izvedbama oduševili mali glumci Male škole kazališta koji su uz pomoć voditeljice Slavice Jelić oživjeli likove iz školske lektire. Dario Hak sa kazališnim amaterima priredio je skeč o nastajanju predstave  koji je izveden u prostoru Kazališne kavane.

Požeška kazališna noć utonula je u san o milostivim darovima božice Thalije u kojima je bila prilika uživati, na krilima glumačkog umijeća mladih kazališnih gracija Petre Cicvarić (Mila), Sare Mozer (Irena), Katice Šubarić (Lidija) i Petre Kraljev (Sara).

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot