Noć koju je Gradsko kazalište Požega poklonilo svojoj publici (foto)

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Neće se lako zaboraviti noć koju je Gradsko kazalište Požega poklonilo svojoj publici. „ Noć kazališta“ za koju su se pobrinuli polaznici Male škole kazališta i  kazališnih amaterskih družina SKAD i KAD, uz recentnu ponudu vinkovačkog kazališta Joza Ivakić “Četiri priče: žene”, glavna poslastica za kazališne sladokusce ipak su bile “Stilske vježbe”.

Profesionalni i uvijek ljubazni Lela Margitić i Pero Kvrgić, pronašli su dovoljno vremena  za fotografiranje, a Lela i za razgovor prije susreta s požeškom publikom koja je do posljednjeg mjesta ispunila gledalište.

Noć kazališta u požeškom kazalištu prigodnim je riječima otvorio gradonačelnik Vedran Neferović, a njega su kao i ostale posjetitelje svojim izvedbama oduševili mali glumci Male škole kazališta koji su uz pomoć voditeljice Slavice Jelić oživjeli likove iz školske lektire. Dario Hak sa kazališnim amaterima priredio je skeč o nastajanju predstave  koji je izveden u prostoru Kazališne kavane.

Požeška kazališna noć utonula je u san o milostivim darovima božice Thalije u kojima je bila prilika uživati, na krilima glumačkog umijeća mladih kazališnih gracija Petre Cicvarić (Mila), Sare Mozer (Irena), Katice Šubarić (Lidija) i Petre Kraljev (Sara).

no images were found

Više iz kategorije