Niz policijskih službenika pohvaljeno za profesionalan, odgovoran i stručan rad

Autor: Jelenko Topić

Zvonimir Lukačević, Ivica Đeraj, Anto Franjić, Ivanka Štefančić, Vladimir Ergović, Štefo Odobašić, Branko Gilih, Marko Gašpar, Silvije Jeger, Damir Žiberna, Marko Abramović, Ivan Bogović, Marko Grgić, Snježana Filek, Siniša Čelić, Petar Nikić, Franjo Tutić i Alen Briški su policijski službenici i zaposlenici Policijske uprave Požeško-slavonske koji su za profesionalan, odgovoran i stručan rad posebno pohvaljeni na svečanosti povodom Dana policije i zaštitnika Svetog Mihaela i to na prijedlog njihovih neposrednih rukovoditelja. Zahvalnicu za suradnju dobio je „Pakrački list“.

Svečanosti su nazočili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnici Požege Darko Puljašić, Lipika Vinko Kasana i Kutjeva Josip Budimir, zatim načelnici općina, predstavnici HV, pravosuđa, vjerskog i gospodarskog života, te udruga iz domovinskog rata, roditelji poginulih policajaca i drugi uzvanici.

-Radimo na poboljšanju organizacije rada zbog veće efikasnosti, a slijede novi izazovi koji traže dodatne napore jer građani od nas očekuju sigurnost i mir uz slobodno kretanje – kazao je obraćajući se sudionicima svečanosti načelnik PU Požeško-slavonske Željko Grgić dodajući da su pripadnici interventne policije  angažirani na čuvanju državne granice i osiguranju velikih događanja. Ova policijska uprava stalno ima dobro stanje sigurnosti, a provode stalne edukacije radi postizanja novih znanja. Uz potporu MUP-a i grada Požege traju radovi na energetskoj obnovi zgrade PU i postaje Požega, a čine se koraci ka većoj sigurnosti prometa.

-Grad Požega sa vama slavi jer smo jedan od najsigurnijih gradova na čemu sam zahvalan, nastavljamo dobru suradnju jer zajednički možemo razvijati ovaj kraj i mnogo postići – kazao je čestitajući Dan policije požeški gradonačelnik Darko Puljašić. Župan je najavio projekte ulaganja u prometnice.

-Briga za čovjeka i odnos prema ljudima koje vi imate ključni  su za sigurnost svih građana – naglasio je župan Alojz Tomašević podsjećajući  na stradanja policajaca tijekom rata i prvu oružanu akciju u Kamenskoj.

Uz ovaj dan u suradnji sa Muzejom policije otvorena je izložba fotografija „Policija u objektivu“, a tijekom svečanosti nastupili su učenici Glazbene škole Požega.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: