Nisam u Požegu došao napadati Franju Lucića već mu ukazati kakve greške čini

Autor: D.K.

Tomislav Panenić - CopyPOŽEGA – Danas je Požegu po prvi puta posjetio Tomislav Panenić, koji je došao u ulozi budućeg zastupnika u Hravtskom saboru ispred stranke MOST, a povod je bio istup predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Franje Lucića na održanoj tiskovnoj konferenciji, koja je bila održana u ponedjeljak, 9.studenog.

-Gospodinu Franji Luciću poručio bih da se nalazimo u jednom trenutku gdje su velika očekivanja od svih nas. Točno je da je MOST jedna velika prekretnica koja bi trebala odrediti budućnost Hrvatske ali isto tako i o dvije stranke koje su svojim rezultatima ostale izjednačene koje čine bitan dio izbornog tijela. To je trenutak u kojem svaki političar ne bi trebao gledati svojim individualnim razmišljanjima, isto tako, svoje razočarenje i emocije, koje trebamo sakriti i pričekati, hladne i trezvene glave prihvatiti i o svemu dobro promisliti. Izjava gospodina Lucića je svakako bila neprimjerena. Prvo što bi rekao da je neprimjerena prema glasačima i žiteljima Požeško-slavonske županije jer govoriti nekome gdje im je bila pamet to je najniži oblik nečega kome se može narušiti nečija osobnost. Vjerujem da svi koji su dali glas za druge opcije koje nisu HDZ oni se pod tim mogu svrstati i shvatiti da ih netko omalovažava – rekao je Tomislav Panenić.

Koliko se iz razgovora moglo zaključiti Panenić se nije došao obračunavati i napadati Franju Lucića već je došao kako je rekao ukazati mu na grešku kakvu čini te da za to nije trenutak.

-Moji su glasači koji su me birali očekivali su da trebam doći ovdje i reći da to nije u redu i da nije primjereno i da se to ne bi smjelo događati. Koje su to sankcije koje može snositi rekao bi da je minimum da se ispriča biračima. Mi živimo u dobu gdje takve izjave ne bi trebale proći. Ako Lucićeva stranke ne bude reagirala onda je to znak da se takve izjave podupiru – dodao je Panenić.

Paneniću nije u interesu zaustavljati bilo kakve projekte, njemu je cilj da se projekti provode onako kako je to planirano.

-Mogu samo poručiti gospodinu Luciću i gospodi koja su bila uz njega na toj press konferencij, ako je to mandat koji je meni došao ili mom kolegi i ako će to zaustaviti sve projekte koji su ovdje ja ću rado dati svoj mandat pa da oni s njim raspolažu. Oni trebaju samo obećati da će se upravo svi ti projekti nastaviti i da će biti realizirani. Bojim se trenutka kada bude dogovoreno na koji će se način formirati buduća Vlada i da li će se on u tom trenutku moći naći i reći da će glasati za promjen ako nas bude vraćao na staro doba kad netko u lokalu može prijetiti svojim građanima. Ja sam budući zastupnik u Saboru iz ove izborne jedinice. Ono što mi svi trebamo to je da se svi zajedno povežemo i da donesemo doprinos, mi koji smo iz ove tri županije. Izuzetno mi je teško sjesti s čovjekom koji podcjenjuje svoje ljude i birače koji su meni dali povjerenje da možemo donijeti zajedničke odluke. On bi trebao biti taj koji će povući “ručnu kočnicu” i vratiti se na stanje da možemo surađivati dalje – zaključio je Tomislav Panenić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot