Nikud nisu pobjegle zastave sa zgrade općinske uprave Jakšić

Autor: DK

JAKŠIĆ – Samo oni koji su tako brzo zaboravili kakvo je nevrijeme zadesilo općinu Jakšić, prije mjesec dana, mogli su se radovati jer jedno vrijeme nije bilo istaknutih zastava na zgradi općine Jakšić koje su bile uništene u tom nemilom događaju. “Netko” se našao to osuditi bez da se informirao zbog čega nema zastava zbog čega nisu bile istaknute na dan državnog praznika, 5. kolovoza što su neki “zlonamjernici” osuđivali i to prozivali.

Prema riječima općinskog načelnika Jakšića Ivice Kovačevića odmah se nakon svih tih nemilih događaja pristupilo trajnom rješavanju postavljanja zastava kao državnog obilježja na zgradu općine, odnosno pokraj općinske zgrade.

Uz svakodnevne aktivnosti i prioritetne poslove nakon nevremena i nemilih događanja paralelno se radilo na iznalaženju rješenja, kako, gdje i na kojem mjestu istaknuti zastave kao hrvatska obilježja kojima je mjesto biti na ustanovama i institucijama. Prema svemu sudeći pronađeno je najbolje rješenje, hrvatska obilježja su postavljena i vijore se na jarbolima pokraj zgrade općinske uprave u Jakšići, nekima na radost, a zlobnicima koji su to osuđivali na žalost.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: