Netko mu oštetio automobil i pobjegao: „Gradonačelniče postavite kamere na Trgu sv. Trojstva koje će pokrivati parkirališni prostor!“

Autor: D.K.

U redakciju nam se javio sugrađanin koji muku muči s pronalaženjem nesavjesnog vozača koji mu je na središnjem gradskom trgu oštetio automobil.

– Netko mi je oštetio automobil na Trgu sv. Trojstva. Nastala mi je poveća materijalna šteta. Prijavio sam to policiji koja pokušava ući u trag onome tko je to napravio, ali rezultata još nema. Da je postavljeno nekoliko kamera koje bi pokrivale taj prostor lakše bi se došlo do onih koji pobjegnu s lica mjesta. To ne bi trebao biti veliki financijski izdatak za gradsku blagajnu, a pomoglo bi u pronalasku onih vozača koji oštete tuđe vozilo na središnjem parkirališnom prostoru i daju petama vjetra. Molim vas da vi preko medija ukažete gradskoj vlasti na ovaj problem. Nisam ja jedini kojemu je netko udario auto i pobjegao – riječi su našeg čitatelja.

Njegova situacija postaje velik problem na parkirališnom prostoru, na središnjem Trgu sv. Trojstva. Da nije lako na nekim mjestima parkirati, zbog suženog prostora i samima nam je jasni, a u nekim slučajevima još je teže izići s parkirnog mjesta.

Podsjetimo, nije uvijek bilo tako. No, posljednje iscrtavanje parkirališnih mjesta na trgu odrađeno je, mnogi tvrde, na neprihvatljiv način.

– Kad bi se znalo da postoje kamere i da je lako pronaći počinitelja, svi bi više pazili. Ovako, koga briga ako svjedoka nema. Bojim se da će tako biti sve dok netko ne ošteti auto nekoga tko će taj problem riješiti preko noći – poručuje na kraju naš čitatelj.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88