Nepoznati počinitelj ukrao državnu zastavu sa sportskog objekta NK Graničar u Zagrađu

Autor: D.K.

Nogometni klub Graničar iz Zagrađa zadesila je nova šteta, istina nije isuviše velika, no za tu udrugu svaki trošak je opterećenje jer rade sa izuzetno skromnim sredstvima trudeći se da vlastitim aktivnostima priskrbe novac za natjecanja i druge potrepštine nogometnog pogona.

-Nakon što je klub u veljači ove godine klub pokraden kada su ukradeni kosilica i laptop, u noći između subote i nedjelje nakon početnog treninga i druženja u jutarnjim satima  ukradena nam je zastava Republike Hrvatske koja je bila postavljena na zgradi kluba – kazao nam je dopredsjednik NK Graničara Bruno Horvat i dodao da jednom riječju ovo što se dešava postaje već pomalo žalosno i tužno.

Svi članovi ovog kluba ulažu velike napore kako bi se stvorili što bolji uvjeti za rad njihovih uzrasnih naših selekcija nogometaša.

Na priloženim fotografijama iz Zagrađa je sportski objekt kluba u subotu, te u nedjelju nakon što je netko neodgovoran sa ovakve visine odnio državni stijeg.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88