Nema razloga da požeški bazeni ne budu otvoreni 10.srpnja (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Radovi na požeškim bazenima idu planiranom dinamikom u što se mogli danas uvjeriti u pratnji gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića prilikom obilaska “još uvijek” velikog gradilišta na tom kompleksu.

Uz bazene radi se i na izgradnji drugih popratnih sadržaja, sportskih terena koji je biti cjelina turističkog kompleksa kojim će se moći dičiti Požežani.

-Kao što vidite uz sve ove radove na bazenima priprema se teren za odbojkaško igralište na pijesku i za košarkaško igralište, a pokušavamo pronaći prostor i za mini igralište sa sadržajima za djecu, što možda nećemo moći odraditi u ovoj sezoni – rekao je gradonačelnik Neferović koji dodaje da se izgradnja bazena planira završiti do 10.srpnja kada se planiraju otvoriti bazeni.

Gradonačelnik Neferović je naglasio kako je projekt požeških bazena odrađen sa požeškom pameću, inženjerima i tvrtkama iz Požege što je prema njemu dodatna vrijednost za požešku sredinu.

-Grad Požega je imao svoje probleme i ima probleme u infrastrukturi na pojedinim objektima. Ovaj dio priče na ovom lokalitetu će biti riješen, a to je velika investicija od 13 milijuna kuna koja će biti okončana na dobrobit građana Požege i za poboljšanje kvalitete života. Požežani se s pravom mogu ponositi sa infrastrukturom kakvu mnogi gradovi u Hrvatskoj nemaju – dodao je Neferović.

U tijeku je i završetak izgradnje prostorija gdje će uz ostale sadržaje biti izgrađen prostor i za filtersko postrojenje koje je glavna “žila kucavica” koja će bazen činiti higijenski prihvatljivim i kvalitetnijim nego što je to bilo prije.

-Ponosan sam zato što svi skeptici tvrdili da će ova investicija neslavno završiti. Ova će investicija biti u funkciji i služit će ovo ljeto građanima grada Požege – zaključio je Neferović.

/Foto: D.Mirković /

 

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: