Nema niti jedan potvrđeni slučaj infekcije korona virusom u Požeško-slavonskoj županiji – požeška bolnica je pripravna za eventualno liječenje oboljelih!

Autor: D.K.

Na brojne kao i naše upite vezano za korona virus dobili smo odgovor iz Opće županijske bolnice Požega kojeg potpisuje ravnatelj prof.dr.sc. Željko Glavić koji naglašava kako nema niti jednog potvrđenog slučaja infekcije korona virusom.

-Svi do sada testirani pacijenti bili su negativni na korona virus. Bolnica je pripravna  za liječenje i skrb o oboljelima od korona virusa, ukoliko takvih bude na području naše županije. Građanima poručujemo da s punim povjerenjem u zdravstveni sustav prate upute i da se odgovorno i u potpunosti pridržavaju propisanih pravila ponašanja tijekom ove epidemije – rekao je prof. Glavić apelirajući još jednom na  građane da bolničke usluge tijekom narednih dana koriste samo u opravdanim i neophodnim slučajevima.

-Sve kontrolne preglede i dijagnostiku odgodite do iza epidemije – zaključuje ravnatelj požeške bolnice prof.dr.sc. Željko Glavić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek