Nektarine OPG-a Sesar – domaći plodovi Zlatne doline: Vrijedne ih ruke u ranu zoru beru kako bi svježe i sočne ponudili kupcima /FOTO/

Autor: DK

U ranu zoru ubrane kako bi svježe, sočne i iznad svega kvalitetne bile ponuđene kupcima. Oni koji su jednom kupili ponovno se vraćaju jer su se uvjerili da to nisu nektarine koje se premještaju iz hladnjače u hladnjaču i onda kao takve dospiju na police trgovačkih centara.

blankTeško da se može usporediti bilo koji proizvod s onim koji je s podneblja Zlatne doline, Bogom danog prostora. Svi oni koji žele kupiti ukusan, sočan i iznad svega kvalitetan domaći proizvod, pravu domaću nektarinu za to imaju priliku. Prodajno mjesto OPG-a Sesar nalazi se u požeškoj Njemačkoj ulici nasuprot Kauflanda.

Više od 900 stabala nektarina zasađeno je na površini od dva hektara na “Starcu” iznad Pleternice. Položaj kao takav samo za poželjeti. Puni se truda mora uložiti kako bi se došlo do kvalitetnog proizvoda. Cijela obitelj Sesar, inače iz Srednjeg Sela, ne žali truda jer znaju što, kako i na koji način doći do željene kvalitete proizvoda.

Najveća zahvalnost i priznanje Sesarovima je kad ih pohvale kupci za njihov proizvod, a takvih pohvalnih riječi ne nedostaje.

blank

blank

blank

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića