Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Neka smo i to dočekali: Kreće izgradnja pješačke staze između Vetova i Ovčara /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

VETOVO / OVČARE - Dugi niz godina se o tome pričalo, mnogi su to obećavali na sva zvona koristeći takva obećanja u predizborne svrhe ali od realizacije izgradnje nogostupa ili bolje rečene pješačke staze između Vetova i Ovčara ništa, sve do ovih dana. Iako nije nikakvo predizborno vrijeme, kada su već pomalo zaboravljena predizborna obećanja, kreće se s jednom dugo očekivanom investicijom koja je prijeko potrebna, prvenstveno za stanovnike Ovčara.

Izgradnji pješačke staze Ovčare - Vetovo najviše se raduju oni najmlađi kojima će ona koristiti za sigurniji svakodnevni odlazak u školu i iz škole. Pješačka staza potrebna je i onima starijima koje smo zatekli u Ovčarama dok su u ugodnom razgovoru po lijepom vremenu, ali neravnom tlu šetali baš na onom mjestu gdje će biti izgrađena pješačka staza. Kada su nas tri gospođe priupitale zbog čega ih fotografiramo nisu povjerovale. rekli smo im da se upravo na onom mjestu kuda šetaju planira u skorije vrijeme izgraditi pješačka staza. Pomalo u nevjerici su prokomentirale, neka smo i to dočekale, iako je to trebalo davno napraviti jer dok ovako šetamo samo iskrivljujemo noge, a u godinama smo pa se možemo i ozlijediti.

Slobodno se može reći da je kutjevački gradonačelnik duži niz godina lobirao da se izgradi pješačka staza između Vetova i Ovčara. Prema svemu sudeći za to je sada došlo vrijeme pa je ta izgradnja uvrštena u Plan investicija Županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije. Kako doznajemo od ravnatelja ŽUC-a Mije Jozaka u tijeku je odabir izvođača radova i pripremni radovi mogu uskoro početi. Jozak je naglasio da ta izgradnja nije zahtjevna te da bi trebala biti u kratkom vremenu dovršena jer je sva papirologija na vrijeme pripremljena.

Veliko zadovoljstvo investiranjem u izgradnju pješačke staze Ovčare - Vetovo izrazio je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir koji je istakao kako je ta investicije vrijedna gotovo milijun kuna te kako će ona doprinijeti većoj sigurnosti mještana, prvenstveno djece.

Foto: D.K.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo