Neferović odgovara Paveliću: Prava hrvatskih branitelja nisu bila niti će biti upitna

Autor: DK

POŽEGA – Nastavno na tiskovnu konferenciju Krešimira Pavelića, predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata grada Požege gradonačelnik Požege Vedran Neferović priopćenjem se oglasio kojeg prenosimo u cijelosti:

Poštivanje Zakona o hrvatskim braniteljima i prava hrvatskih branitelja nisu bila niti će biti upitna kada je u pitanju ova gradska vlast i ja kao gradonačelnik. Gospodin Krešimir Pavelić je u dvostrukoj ulozi – kao koordinator udruga proisteklih iz Domovinskog rata saziva udruge, a nakon sastanka potpise čelnika udruga koristi u druge svrhe, o kojima im uopće ne spominje razloge zbog kojih ih je sazvao. U to smo se već više puta uvjerili, te u tim situacijama politizira, a poznato je da je navedeni gospodin u više navrata politički aktivno sudjelovao u životu grada Požege i tražio svoje skute prvo u HDZ-u, nakon toga u HSP-u pa onda pod pokroviteljstvom lokalnih mecena poput Vlade Zeca, SDP-a i Zdravka Ronka s kojim je na posljednjim izborima išao u kandidaturi za zamjenika gradonačelnika.

Jasno je da on u ovim slučajevima ne može pristupiti objektivno, isključivo kao hrvatski branitelj, već traži političku pozadinu i prostor za sebe. Poručujem mu da je pretjerao s tim svojim igrokazima i da mu, dok god sam gradonačelnik, neću dozvoliti manipulaciju javnosti i branitelja jer imamo itekako puno argumenata da pokažemo što smo sve kao gradska vlast napravili i što ćemo napraviti za hrvatske branitelje u ovom gradu. 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: