Neferović Martini Vlašić Iljkić (SDP): “Vi ste politička katastrofa u saboru jer predstavljate ovu sredinu, a to radite loše i ne znate ništa o njoj”

Autor: D.K.

Povodom izjave SDP-ove zastupnice u Hrvatskom saboru Martine Vlašić Iljkić sa saborske govornice Vedran Neferović na tiskovnoj konferenciji žestoko se obrušio na njen govor i prozivke.

“…kroz takvu izjavu da je Požega grad katastrofe otkrivate da ništa ne znate jer ste Vi jedna politička katastrofa u Saboru jer predstavljate ovu sredinu, a to radite loše i ne znate ništa o njoj – rekao je Vedran Neferović nastavljajući nabrajati zamjerke na račun aktualne zastupnice Vlašić i njenog supruga, uz optužbe laže.

-Lažete oko Centra za socijalnu skrb i podružnice centra jer ja sam tada, u funkciji gradonačelnika potpisao ugovor i sve aktivnosti prije tog vremena i nakon tog potpisa su se odvijale neometano u prostoru gdje su i bile. Vrhunac je jednog bezobrazluka, sa saborske govornice određivati u kakvom objektu, kući ili nekretnini netko treba živjeti. Imate odgovornost kao saborska zastupnica, prijavite nezakonitosti ili manipulirate i toliko ste nesposobni da ni imovinske kartice niste u stanju pogledati… – nastavio je Neferović koji je između ostalog još rekao kako je u gradu Požegi napravljen niz infrastrukturnih projekata koje je nabrojio.

Glazbena škola, Knjižnica, vrtić, bazeni, Trg sv. Terezije. Sportsko-rekreacijski centar, Poduzetnički inkubator, Studentski dom, šetnice uz rijeke, rekonstrukcija dijela Pješačke zone, sportska dvorana, početak obnove na Gradskom muzeju koji su vidljivi radovi ovih dana, aglomeracija, niz sportskih športskih i drugih objekata uređenih kroz projekt energetske obnove, pa na kraju krajeva i sada otvoreno pitanje uređenje Trga sv. Trojstva neke su od nabrojanih investicija koje je naveo Neferović naglašavajući kako je od različitih izvora financiranja svaki projekt nosio važnost za grad.

Audio snimka cijele izjave:


Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88