Ne, ne i ne nasilju nad djecom i slabijima!

Autor: BST

MEĐUNARODNI DAN DJECE ŽRTAVA NASILJA

Svoje poruke protiv nasilja ispisivali su učenici osnovnih škola Grada Požege, sudjelujući u obilježavanju Međunarodnog dana djece žrtava nasilja, koje je na Trgu sv. Terezije organizirala Udruga Humanum u partnerstvu s Gradom Požegom, Centrom za socijalnu skrb Požega, Podružnicom Obiteljskog centar Požega i Policijskom upravom Požeško-slavonskom.

Udruga Humanum je prošlog mjeseca započela javne akcije aktivnog i preventivnog djelovanja u sprječavanju i borbi protiv nasilja. a do listopada ove godine organizirat će ih još nekoliko. Niz različitih aktivnosti namijenjen je različitim ciljnim skupinama – djeci, mladima, obiteljima, osobama starije životne dobi te stručnjacima koja se bave prevencijom i rješavanjem problema nasilja.

-Podržavamo ovu akciju, svjesni problematike koja se dešava u našoj bližoj i daljoj okolici. Ovo je jedna hvale vrijedna akcija koju grad Požega podupire i bit ćemo i dalje aktivni u pomaganju, kako bismo upozorili da su svi oblici nasilja apsolutno neprimjereni, da ih osuđujemo i upućujemo najmlađe i starije na koji način će rješavati ovu problematiku. Dužnost je svih nas sprječavamo nasilje, jer slabijima moramo osigurati da se nasilje ne dešava – rekao je gradonačelnik Darko Puljašić, sudjelujući u obilježavanju Međunarodnog dana djece žrtava nasilja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »