Ne mogu ukinuti poreze ali iduću godinu možemo započeti s realizacijom ambicioznog plana razvoja

Autor: Požega.EU

DSC_5475POŽEGA –  Tradicionalan prijem u Gradskoj vijećnici grada Požege u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana upriličio je i ove godine požeški  gradonačelnik Vedran Neferović sa svojim zamjenicima Marijom Pilonom i Darkom Puljašićem.

Na prijemu su se našli brojni uzvanici, gradski vijećnici, gospodarstvenici, predstavnici kulturnih, javnih i vjerskih institucija, među kojima su između ostalih bili i zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, kancelar Požeške biskupije preč. Josip Krpeljević, požeški paroh Aleksandar Bijelić i dr.

-Dragocjeno je vrijeme u protekloj godini u kojem ste surađivali s gradom Požegom, ostvarivali s nama poslovne uspjehe i projekte, razvijali ovaj grad koji je proslavio i 250.-tu obljetnicu od proglašenja slobodnim i kraljevskim gradom. U svim epohama, u svim  razdobljima i povijesnim kontekstima ovaj se grad razvijao, ljudi koji su u njemu vladali donosili su odluke i surađivali imajući u vidu opću dobrobit. Kažu da je carica Terezija čak ukinula poreze. Ja ne mogu ukinuti poreze, što bi vjerojatno gospodarstvenici poželjeli, ali iduću godinu možemo započeti s realizacijom ambicioznog plana razvoja u kojem ćete svoje mjesto naći i vi koji ste do sada surađivali s nama ali i svi oni koji trebaju dati jednu ljudsku iskrenu potporu u napredovanju i razvoju, kako bi i mi, po isteku nekog našeg vremena zaklopili knjigu i bili mirne savjesti – istakao je gradonačelnik Neferović poželjevši svima sretan Božić i sve najbolje u novoj godini.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot