Ne mogu ukinuti poreze ali iduću godinu možemo započeti s realizacijom ambicioznog plana razvoja

Autor: Požega Portal

DSC_5475POŽEGA –  Tradicionalan prijem u Gradskoj vijećnici grada Požege u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana upriličio je i ove godine požeški  gradonačelnik Vedran Neferović sa svojim zamjenicima Marijom Pilonom i Darkom Puljašićem.

Na prijemu su se našli brojni uzvanici, gradski vijećnici, gospodarstvenici, predstavnici kulturnih, javnih i vjerskih institucija, među kojima su između ostalih bili i zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, kancelar Požeške biskupije preč. Josip Krpeljević, požeški paroh Aleksandar Bijelić i dr.

-Dragocjeno je vrijeme u protekloj godini u kojem ste surađivali s gradom Požegom, ostvarivali s nama poslovne uspjehe i projekte, razvijali ovaj grad koji je proslavio i 250.-tu obljetnicu od proglašenja slobodnim i kraljevskim gradom. U svim epohama, u svim  razdobljima i povijesnim kontekstima ovaj se grad razvijao, ljudi koji su u njemu vladali donosili su odluke i surađivali imajući u vidu opću dobrobit. Kažu da je carica Terezija čak ukinula poreze. Ja ne mogu ukinuti poreze, što bi vjerojatno gospodarstvenici poželjeli, ali iduću godinu možemo započeti s realizacijom ambicioznog plana razvoja u kojem ćete svoje mjesto naći i vi koji ste do sada surađivali s nama ali i svi oni koji trebaju dati jednu ljudsku iskrenu potporu u napredovanju i razvoju, kako bi i mi, po isteku nekog našeg vremena zaklopili knjigu i bili mirne savjesti – istakao je gradonačelnik Neferović poželjevši svima sretan Božić i sve najbolje u novoj godini.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: