Natjecatelji na Međunarodnom konjičkom turniru iz Hrvatske, Mađarske, Italije i dalekog Čilea, pobjednik Talijan Josef Dibak (FOTO GALERIJA)

Autor: D.M.

PLETERNICA – Desetu godinu za redom u Pleternici je održan Međunarodni konjički turnir na kojem su se okupili natjecatelji iz Hrvatske, Mađarske, Italije i dalekog Čilea. Turnir je otvorio veleposlanik Čilea Juan Luis Nilo Valledor kojemu su domaćini bili gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Pobjednik turnira je Josef Dibak, Talijan, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Mađari, Nandor Galambos i Szolt Mezei. U trodnevnom natjecanju najveći broj bodova dobio je David Sušac koji je ponio titulu prvaka Hrvatske u vožnji dvoprega, drugo mjesto, po broju bodova, pripalo je Dariju Dorušaku, a treće Adamu Doriću. Pobjednici u vožnji dvoprega su, prvi Tomislav Drenjančević, drugi Marko Albertović dok je treći Ivan Lucić.

Na manifestaciji održan je i Sajam udruga, a Lovci su kao i prošle godine kuhali čobanac i prodavali ga koji je prihod išao u humanitarne svrhe.

/Foto: D.Mirković /

 

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: