NATJECANJE LOVACA: Pobjednici pakrački „Fazan“ i „Košuta“, te pojedinci Gilanj, Vitalia i Pospišil /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

PEHARE PRIMILE TRI POBJEDNIČKE EKIPE, TE ŠEST POJEDINAČNIH POBJEDNIKA

PLETERNICA – Lovački savez Požeško-slavonske županije organizirao je na strelištu u Bzenici nedaleko Pleternice tradicionalno natjecanje lovaca u sve tri discipline lovnog streljaštva koje je okupilo 22 ekipe s više od 130 strijelaca. Pozdravne riječi u prigodi otvaranja sa željama za dobar sportski uspjeh uputili su predsjednik tog saveza Branko Bertelović, zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić i zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović.

-Zahvaljujući racionalnom i razumnom trošenju sredstava Požeško-slavonska županije je sada u osjetno boljem položaju no ranije, a i nadalje ćemo davati potporu razvoju lovstva jer je ono dio gospodarstva i turizma što je od velikog značenja za ovaj kraj – istakao je Jakopović.

Lovci su se natjecali u disciplinama parkur, karabin i trap, a nakon završetka zanimljivih cjelodnevnih borbi Branko Bertelović čestitao je pobjednicima, te  se zahvalio je na disciplini i ponašanju tijekom natjecanja,a je zajedno sa svojim suradnicima uručio je pehare pobjednicima. Dobili su ih tri prvoplasirane ekipe, te šest najboljih pojedinaca.

Ekipni prvak ove županije u lovnom streljaštvu je Lovačko društvo „Fazan“ iz Pakraca s 209 bodova, drugoplasirani su ponovo Pakračani i to iz LD „Košuta“ s 200, treća „Vidra“(Čaglin) s 199, a dalje slijede „Slavonac“ iz Kutjeva(198), Psunj“ iz Pakraca(197) i „Šljuka“ iz Brestovca(187).

Među pojedincima prvoplasirani je Domagoj Gilanj(LD „Dilj“ Buk) s 53 boda, drugi je Ante Vitalia („Jelen“ Požega) sa 50, treći Ivica Pospišil(„Slavonac“ Kutjevo) također s 50 bodova, a dalje slijede četvrti Lovro Špelić(„Košuta“Pakrac) s 50, te peti Božidar Terzić(„Sveti Hubert“Požega) i šesti Ivan Širac(„Fazan“ Pakrac) sa po 49 osvojenih bodova.

Pobjednička momčad pakračkog „Fazana“ nastupila je u sastavu:Ivan Širac, Josip Savi, Đordano Delorenci, Vlado Kiš, Vinko Tatić i Stjepan Špiranec.

Ključni nositelji organizacije bili su Denis Milošević, Dario Gotštajn i drugi.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »