Nastup Požeških biciklista u više kategorija

Autor: D.K.

POŽEGA – Na biciklističkoj utrci koja se boduje za regionalnu slavonsku brdsko biciklističku ligu, u velikoj konkurenciji biciklista iz Slavonije i Baranje, Srbije i Mađarske nastupili su i biciklisti LUKS Racing Team kluba ostvarivši vrijedne rezultate.

U kategoriji Elite nastupili su naši biciklisti Bruno Šimčik, koji je kraće vrijeme izbivao iz biciklizma utrku je završio u trećem krugu na kojem se vidjelo da još nije došao u formu. Unatoč tomu vidljiv Brunin je napredak te se očekuje do slijedeće utrke u Grazu u Austriji daleko bolja forma i postizanje visokih rezultata.

U istoj kategoriji nastupio je i Josip Mlakar koji je vozeći na teškoj stazi dužine 4150 metara vozio 6 krugova završivši u sredini poretka.

Na startu kategorije Kadet LUKS Racing Team klub imao je dva naša biciklista, Zvonka Pedić i Mirka Budimlić koji je inače kategorija Početnika, ali po pravilniku Slavonske lige mora voziti u kategoriji Kadet. U dosta jakoj konkurenciji mladih biciklista iz Slavonije  i Srbije naši biciklisti su pokazali i dokazali da su konkurentni i da sa pravom možemo očekivati i daleko bolje rezultate u ovoj sezoni. Zvonko Pedić je utrku od tri kruga, stazu ukupne dužine 13 kilometara završio na postolju, osvojivši treće mjesto. Mirko Budimlić, iako u jačoj konkurenciji Kadeta istu dužinu staze odvozio je kvalitetno i osvaja 6. mjesto, što je za njega koji je u kategoriji početnika izuzetan rezultat.

U kategoriji Master A nastupio je biciklista Josip Jurić koji utrku vozi ukupno 4 kruga na stazi dugačkoj 17 kilometara. Na 14-om kilometru staze dolazi do pucanja zračnice na zadnjem kotaču što ga ne sprečava da zadnjih skoro 4 kilometra gura bicikli i tako trčeći u cilj ulazi kao drugoplasirani. Zavrjeđuje sve čestitke!

U kategoriji Master B, kategoriji stariji veterana boje našeg požeškog kluba brani Krešimir Pavičić, koji od starta pa do cilja drži drugo mjesto i utrku završava na drugom mjestu.

Ovom utrkom slavonske lige biciklisti  LUKS Racing Team kluba kreću sa pripremama za utrku u Austriji koja se će se voziti 11.svibnja 2014. godine u Grazu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot