Nastup Požeških biciklista u više kategorija

Autor: DK

POŽEGA – Na biciklističkoj utrci koja se boduje za regionalnu slavonsku brdsko biciklističku ligu, u velikoj konkurenciji biciklista iz Slavonije i Baranje, Srbije i Mađarske nastupili su i biciklisti LUKS Racing Team kluba ostvarivši vrijedne rezultate.

U kategoriji Elite nastupili su naši biciklisti Bruno Šimčik, koji je kraće vrijeme izbivao iz biciklizma utrku je završio u trećem krugu na kojem se vidjelo da još nije došao u formu. Unatoč tomu vidljiv Brunin je napredak te se očekuje do slijedeće utrke u Grazu u Austriji daleko bolja forma i postizanje visokih rezultata.

U istoj kategoriji nastupio je i Josip Mlakar koji je vozeći na teškoj stazi dužine 4150 metara vozio 6 krugova završivši u sredini poretka.

Na startu kategorije Kadet LUKS Racing Team klub imao je dva naša biciklista, Zvonka Pedić i Mirka Budimlić koji je inače kategorija Početnika, ali po pravilniku Slavonske lige mora voziti u kategoriji Kadet. U dosta jakoj konkurenciji mladih biciklista iz Slavonije  i Srbije naši biciklisti su pokazali i dokazali da su konkurentni i da sa pravom možemo očekivati i daleko bolje rezultate u ovoj sezoni. Zvonko Pedić je utrku od tri kruga, stazu ukupne dužine 13 kilometara završio na postolju, osvojivši treće mjesto. Mirko Budimlić, iako u jačoj konkurenciji Kadeta istu dužinu staze odvozio je kvalitetno i osvaja 6. mjesto, što je za njega koji je u kategoriji početnika izuzetan rezultat.

U kategoriji Master A nastupio je biciklista Josip Jurić koji utrku vozi ukupno 4 kruga na stazi dugačkoj 17 kilometara. Na 14-om kilometru staze dolazi do pucanja zračnice na zadnjem kotaču što ga ne sprečava da zadnjih skoro 4 kilometra gura bicikli i tako trčeći u cilj ulazi kao drugoplasirani. Zavrjeđuje sve čestitke!

U kategoriji Master B, kategoriji stariji veterana boje našeg požeškog kluba brani Krešimir Pavičić, koji od starta pa do cilja drži drugo mjesto i utrku završava na drugom mjestu.

Ovom utrkom slavonske lige biciklisti  LUKS Racing Team kluba kreću sa pripremama za utrku u Austriji koja se će se voziti 11.svibnja 2014. godine u Grazu.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: